عصاره گشنیز یکی از محبوب ترین عصاره های گیاهی است که در طب سنتی استفاده می شود. عرق گشنیز خواص زیادی دارد. طبیعت گشنیز خنک و خشک است. آب گشنیز حاوی ویتامین هایی از جمله ویتامین A، B6 و C، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است. از خواص عرق گشنیز می توان به مواردی مانند کاهش قند خون و کاهش وزن اشاره کرد. در زیر به بررسی برخی از خواص عرق گشنیز و تاثیر آن ها در داشتن تغذیه سالم و اصولی می پردازیم.
مجله ما در این مقاله که مربوط به عرق گشنیز است، مواردی مانند عرق گشنیز و سلامت پوست، عرق گشنیز و خواص ضد سرطانی آن، عرق گشنیز و درمان دیابت، عرق گشنیز و تقویت کننده حافظه و عرق گشنیز برای سرماخوردگی و سینوزیت را بررسی می کند. عرق گشنیز، درمان غلظت خون، عرق گشنیز، درمان میگرن، عرق گشنیز، بهبود اعصاب و روان، عرق گشنیز برای کاهش وزن و در نهایت به بررسی عوارض عرق گشنیز می پردازیم.
خواص عرق گشنیز
آب گشنیز عصاره گیاهی است که خواص دارویی زیادی دارد. از خواص عرق گشنیز می توان به مواردی مانند بهبود عملکرد کبد، افزایش سطح انرژی، رفع خستگی، درمان زخم های دهان، بهبود و درمان کم خونی، محافظت از مجاری ادراری از عفونت ها، درمان آرتروز و جلوگیری از ریزش مو اشاره کرد. در زیر به بررسی برخی از خواص آب گشنیز می پردازیم.
عرق گشنیز دارای خواص ضد سرطانی است
عرق گشنیز حاوی ترکیباتی است که برای سلامت پوست بسیار مفید و موثر است. مصرف آب گشنیز می تواند انواع سرطان پوست را درمان کند. برای بهره مندی از خواص ضد سرطانی آب گشنیز باید مقداری آب گشنیز را با روغن گل رز مخلوط کرده و روی ناحیه آسیب دیده بمالید و ماساژ دهید.
در بخش طب سنتی مجله سلامتی و تندرستی سبزینه راه در این باره بیشتر خواهید خواند.
عرق گشنیز و سلامت پوست
گفتیم که آب گشنیز حاوی ترکیبات مفید و موثری برای سلامت پوست و پوست است. رگ گشنیز درخشندگی درخشانی می دهد. استفاده از عرق گشنیز گزینه خوبی برای داشتن پوستی صاف و درخشان بدون چین و چروک است. برای بهره مندی از خواص آب گشنیز برای پوست باید صد و پنجاه متر مکعب آب گشنیز، ده گرم عرق گشنیز و ده گرم اسطوخودوس را مخلوط کرده و به مدت پانزده دقیقه روی آتش بگذارید تا خیس بخورد. این مخلوط را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن عسل و روغن زیتون را اضافه کنید. این مخلوط را روی پوست خود بمالید و متوجه نتایج آن در روشن شدن و شادابی پوست خود شوید. یکی دیگر از فواید عصاره گشنیز برای پوست، درمان جوش های سر سیاه است. برای بهره مندی از آب گشنیز کافی است یک قاشق غذاخوری آب گشنیز را با دو قاشق غذاخوری آبلیمو مخلوط کنید و روی صورت خود بمالید و بگذارید یک ساعت روی صورتتان بماند.
بعد از یک ساعت صورت خود را بشویید و این ترفند را تکرار کنید تا از شر جوش های سر سیاه خلاص شوید. همچنین خارش پوست را می توان با مخلوطی از گشنیز و عرق قاصدک درمان کرد. همچنین درمان آکنه و جوش صورت با ماسک گشنیز، خیار و ماست با بلغور جو دوسر امکان پذیر است. کاهش علائم اگزمای پوستی یکی دیگر از خواص عرق گشنیز برای پوست است.
درمان دیابت وعرق گشنیز
کمک به درمان دیابت یکی از خواص عالی دیگر عرق گشنیز برای دیابت است. عرق گشنیز قند خون را کاهش می دهد و همچنین در بهبود عملکرد کبد بسیار موثر است. متخصصان طب سنتی معتقدند عرق گشنیز باعث افزایش ترشح انسولین در بدن و در نتیجه کاهش و درمان دیابت نوع 2 می شود.آب گشنیز در درمان دیابت بسیار مفید است و افراد دیابتی با مصرف آب آن می توانند بیماری خود را درمان کرده یا قند خون خود را کاهش دهند. گشنیز
عرق گشنیز برای درمان سرماخوردگی و سینوزیت
آب گشنیز دارای خواص آنتی بیوتیکی است. اگر از عرق گشنیز استفاده می کنید می توانید از سرماخوردگی جلوگیری کنید و در صورت سرماخوردگی می توانید با عرق گشنیز بهبودی را تسریع کنید. آب گشنیز حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. علاوه بر این برای درمان و بهبود سینوزیت می توان از بخور تهیه شده از عرق گشنیز پخته و رگه گشنیز و خواص این جوشانده گیاهی برای بهبود علائم بیماری استفاده کرد.
عرق گشنیز و تقویت حافظه
از دیگر خواص بی نظیر دانه گشنیز می توان به تاثیر آن در بهبود حافظه اشاره کرد.
درمان عرق گشنیز و غلظت خون
مخلوط عرق گشنیز پخته و عرق گشنیز می تواند غلظت خون را در بدن انسان کاهش دهد و در نتیجه از خطرات و سکته های بعدی و پیامدهای بسیار بد آن برای بدن جلوگیری کند.
درمان عرق گشنیز و میگرن
گیاه گشنیز و ساقه آن از قدیم الایام برای درمان سردرد استفاده می شده است. با توجه به مطالعات انجام شده توسط محققان در سال های اخیر، ثابت شده است که مصرف عرق گشنیز می تواند تا حد زیادی میگرن را تسکین و درمان کند.
https://social.msdn.microsoft.com/Profile/Sabzinerah
https://moz.com/community/q/user/astonpark33
https://sites.google.com/view/astonpark33/home
https://www.tumblr.com/astonpark33
https://myspace.com/astonpark33
https://en.gravatar.com/astonpark33
https://www.ted.com/profiles/41589632
- ۳۵ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر